

2025-2026 High School Bell Schedules

Precollegiate (Grades 9 and 10) Split Lunches During 4th Period

Regular School Day Bell Schedule			
Start and End Time	Class Period	Class Length	
8:00 a.m 9:00 a.m.	1 st	60 minutes	
9:05 a.m 10:00 a.m.	2 nd	55 minutes	
10:05 a.m 11:00 a.m.	3 rd	55 minutes	
4 th Period Split Lunch Cycles			
11:05 a.m 11:30 a.m.	4 ^{th-} split	In Class - 25 minutes	
11:30 a.m 12:00 p.m.	1st Lunch	Lunch - 30 minutes	
12:05 p.m 12:35 p.m.	4 th split	In Class - 30 minutes	
11:05 a.m. – 12:00 p.m.	4 th	55 minutes	
12:00 p.m. – 12:35 p.m.	2nd Lunch	35 minutes	
12:40 p.m 1:35 p.m.	5 th	55 minutes	
1:40 p.m 2:35 p.m.	6 th	55 minutes	

Early Release Day Bell Schedule			
Start and End Times	Class Period	Class Length	
8:00 a.m 8:35 a.m.	1 st	35 minutes	
8:40 a.m 9:15 a.m.	2 nd	35 minutes	
9:20 a.m 9:55 a.m.	3 rd	35 minutes	
10:00 a.m 10:35 a.m.	4 th	35 minutes	
10:40 a.m 11:15 a.m.	5 th	35 minutes	
11:20 a.m 11:55 a.m.	6 th	35 minutes	
11:55 a.m 12:30 p.m.	Lunch	35 minutes	